Roman Shade

Roman Shades reprezinta o varianta moderna, eleganta si plina de stil, pentru a infrumesetea orice incapere.

Roman shades cu diferite stiluri de pliere si dimensiuni

Jaluzele romane sau acele roman shades reprezinta una dintre cele mai rafinate si elegante solutii de intimitate si protectie solara. Aspectul simplu dar totusi impresionant ale acestor roman shades prin faldurile pe care le creeaza ofera un stil deosebit aproape oricarui decor.

Sistemele roman shades se actioneaza prin modul de pliere in falduri care se ridica cu ajutorul unui snur. Materialele textile din care sunt confectionate aceste roman shades sunt de cea mai inalta calitate astfel incat ofera o rezistenta si o durabilitate mare in timp. Aceste materiale din care sunt confectionate roman shades ofera avantajul de a se evita toate acele cusaturi inestetice, inelele de plastic si improvizatiile pe care trebuie sa le faceti in cazul in care utilizati perdele si draperii.

Din punct de vedere al sistemului de actionare aceste roman shades nu necesita mai mult de un snur pentru a putea obtine aproape instantaneu confortul de care aveti nevoie. Montajul se poate realiza pe aproape orice tip de tamplarie existent fiind posibil montajul prin insurubare sau lipire.

S-ar putea sa te intereseze:

Tehnici si sisteme de umbrire interioare si exterioare

Rolete Day & Night

Sistemele moderne de umbrire eficiente nu au fost niciodata mai la indemana. Roletele Day & Night o solutie eficienta pentru intreaga zi.
vreau detalii

Roman Shade

Elegante si functionale, va ofera toate motivele pentru care merita sa le alegeti. Convingeti-va chiar azi montand roman shades.
vreau detalii

Storuri Venetiene

Iti place sa schimbi culorile, sa creezi mereu o atmosfera noua? Acum niciodata nu a fost mai accesibil sa faci acest lucru si asta numai datorita storurilor venetiene.
vreau detalii

Pergole

Echipate cu sisteme de drenare pentru scurgerea apei, acum nu mai este o problema sa va gestionati sistemul de protectie.
vreau detalii

Marchize si Copertine

Elemente importante ale fatadelor, vor oferi un aspect diferit fata de tot ceea ce se afla in jurul vostru. Astfel intreg spatiul va capata propria personalitate.
vreau detalii

Pereti de Vant

Explorati chiar astazi posibilitatile minunate pe care vi le punem la dispozitie. Comandati chiar astazi pereti de vant si va veti convinge in scurt timp de avantajele oferite.
vreau detalii
Inchideri terase cu diverse sisteme de umbrire
Asortate in mod corespunzator, acestor copertine si marchize, pot da un aer cochet locuintei. Initial au fost utilizate numai in spatiile comerciale si in restaurante dar de-a lungul timpului au devenit populare si in randul persoanelor dornice sa achizitioneze astfel de copertine si marchize pentru locuinta lor.
Aceste pergole reprezinta un sistem destul de complex ce face parte din categoria sistemelor de umbrire si protectie impotriva vremii nefavorabile. Dar in momentul in care doriti sa obtineti o oferta de pret cat mai corecta pentru aceste pergole este necesar sa furnizati cateva informatii din care sa rezulte elementele definitorii ale acestui tip de produs
Aceste inchideri terase plastic sunt realizate dintr-un material rezistent la intemerii dar si o durabilitate extrem de ridicata in timp, astfel ca materialul utilizat este unul de o calitate inalta si este extrem de asemanatoare cu proprietatile pe care le ofera orice alt tip de material din care se pot realiza astfel de lucrari.
Sistemele de inchidere ale teraselor reprezinta una dintre preocuparile noastre principale intrucat dorim sa va oferim cele mai optime solutii pentru a va spori confortul pe intreaga perioada a anului. Aceste inchideri terase cu folie transparenta s-a dovedit a fi solutia cea mai economica pe care o prefera clientii nostri datorita avantajelor pe care le ofera.
Amenajarile exterioare nu mai trebuie sa reprezinte de acum inainte o provocare pentru dumneavoastra intrucat exista o multime de solutii prin intermediul carora sa va puteti bucura de peisajul de afara chiar si in plina iarna. Dintre solutiile cele mai eficiente si economice de inchideri terase sau balcoane, va propunem sa utilizati pereti de vant.

© Copyright 2023. Toate drepturile rezervate.

WhatsApp
starchevron-downarrow-right